Bourgogne aften
fredag 11. oktober 2024
Der serveres en række spændende vine fra det klassiske Franske vinområde Bourgogne.
Tilpasset en 5 retters fransk menu samt appetiser
Vinene følges godt på vej i form af beskrivelser og små anekdoter af Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær & Sommerfeldt.
Appetiser
Bagte figner med bacon – sprødt kyllingeskind med trøffelmayonaise
Hertil serveres Crémant de Bourgogne – Prestige Brut
Forret
Rødtungefilet med muslinger og beurre blanc
Hertil serveres Beaujolais Blanc – Terroir de Châtillon 2022
Mellemret
Farseret vagtel med marinerede tomater og vagtelæg
Hertil serveres Bourgogne Rouge – Clos de la Perrière 2022
Hovedret
Bøf bourgogne med pom duchess og urter
Hertil serveres Chassagne-Montrachet – Vieilles Vignes 2022
Ostetallerken
Delice de bourgongne (hvidskimmel), Epoisses Germain ( Rødklit) og Morbier.
med oliven, marinerede valnødder og knækbrød
Hertil serveres Chablis – Chapelle aux Loups 2023
Dessert
Tarte tatin med kastanje is
Hertil serveres Macvin du Jura
Reserver din plads nu ved at ringe til os på telefon 65 97 40 30. Vi ser frem til at byde dig velkommen.
Praktiske informationer:
fredag 11. oktober 2024
Kl. 18:00
Munkebo Kro
Fjordvej 56
5330 Munkebo
Kerteminde
Tlf. 65974030
eller på E-mail
info@munkebokro.dk